Visita a Licors Grau i Forpas

Visita a Licors Grau i Forpas

Els alumnes de 1r d’Activitats Comercials i els de 1r i 2n de Gestió de Vendes han visitat les empreses Vins i Licors Grau i Forpas de Palafrugell. Han estat acompanyats pels alumnes de 1r d’Administració i Finances.

Durant la visita a Vins i Licors Grau han pogut conèixer el funcionament d’un magatzem mecanitzat, les tècniques de venda a l’engròs i al detall, i observar diferents eines de marxandatge i PLV en l’establiment obert al públic.

A la visita de Forpas han copsat la importància d’una bona organització i gestió d’una empresa que treballa amb productes peribles. També han pogut veure la implicació personal que hi ha darrera una empresa familiar.

Agraïm a les Vins i Licors Grau i a Forpas l’oportunitat de visitar les seves instal·lacions i la bona formació que ens van oferir!

Quant a l'autor

rbatalle administrator