Dual per formar part de l’empresa

Departament de comerç DUAL

Avui us volem parlar d’una empresa amb qui col·laborem fent la dual, és l’empresa Armacell Iberia SL. Empresa dedicada a fer aïllaments de maquinària ubicada a Begur. Aquesta empresa ja ha col·laborat amb nosaltres en la formació de la dual de dos alumnes nostres en Mark i la Miriam.

Els alumnes han pogut participar en diferents tasques de l’empresa per complementar el seus coneixements però sobretot han tingut la possibilitat de sentir-se part d’un grup empresarial. Aquest és el cas de la nostra alumne que ha participat en unes jornades de motivació i treball en equip organitzades amb el nom de Armacell Day.

Esperem que la formació i el contacte humà hagi estat profitós pels nostres alumnes… i també per l’empresa.

Departament de Comerç

Institut de Sant Feliu de Guíxols