Laboratori d’idees 2018 (1)

Laboratori d’idees 2018 (1)

Com a cloenda del crèdit de síntesi els alumnes de 2n AC han participat en el laboratori d’idees que organitza el Consell Comarcal del Baix Empordà per  premiar la creativitat, l’originalitat i la innovació en els projectes empresarials.

Enguany han participat amb cinc vídeos a concurs. Avui us presentem dos vídeos per començar. En la pròxima publicació us en penjarem més i aprofitarem per explicar com podeu ajudar als companys a guanyar el concurs.

El primer vídeo és un servei d’esmorzars… ZUMECO.

El segon vídeo és una aplicació per fer esport… KentoApp

Esperem que us hagin agradat els projectes i els vídeos… En breu publicarem més projectes i vídeos!!

Departament de Comerç

Institut de Sant Feliu de Guíxols

Quant a l'autor

rbatalle administrator