Sant Jordi a la Rambla

2n GV Professors

El Sant Jordi té quelcom de màgic. Hi ha roses, llibres, nens amunt i avall i molta alegria. I els alumnes de comerç no podien deixar passar l’ocasió de participar en aquesta festa. Per això van organitzar una parada de venda de llibres de segona mà, però no només això. També van preparar diferents animacions i PLV per la parada com el joc de la manta, roses gegants, i… un drac que va fer les delícies dels més petits (i no tan petits!!).

Un cop acabada la jornada els alumnes i els professors estaven cansats però molt contents i orgullosos de la tasca realitzada. La sensació general va ser de bona organització, bones vendes i un bon aprenentatge!!

Ara només ens resta donar els beneficis aconseguits amb les vendes a la fundació Oncolliga amb qui aquest any hem estat col·laborant.

Resumint… estem molt contents!!

Departament de Comerç

Institut de Sant Feliu de Guíxols