Visita a Miquel Alimentació

1r AC 1r GV

Els alumnes de 1r AC  i 1r GV van fer una visita a la seu de l’empresa Miquel Alimentació a Vilamalla. En aquesta sortida també hi van participar els alumnes de 1r d’Administració i Finances.

Durant la visita van rebre una xerrada logística. Els alumnes van quedar sorpresos amb el recorregut que realitza un producte des que s’adquireix a la Xina fins que arriba al magatzem de Vilamalla, i la veritat és que és molt més complexa i interessant del que qualsevol d’ells s’hagués pogut imaginar.

Després van aprofitar per visitar el magatzem i les instal·lacions automatitzades. També van aprofitar per treballar conceptes introduïts a classe en diferents mòduls del cicle com poden ser la prevenció de riscos laborals, els organigrames i departaments d’una empresa….

Però sobretot el que més va impressionar als alumnes va ser el nivell d’automatisme amb que treballa el magatzem.

Departament de comerç

Institut de Sant Feliu de Guíxols