Ens auditen!

Departament de comerç Gestió de vendes Professors

La voluntat del departament de comerç és aconseguir millorar en l’atenció a l’alumnat i oferir un millor nivell d’aprenentatge. El nostre desig es treballar constantment en la millora de l’aprenentage i les oportunitats laborals i per fer-ho no ens podem quedar quiets.

Per aconseguir aquest objectiu els cicles formatius de l’institut de Sant Feliu de Guíxols han iniciat un procés de certificació de la qualitat. El camí és llarg. Pel camí caldrà treballar molt, però esperem que n’obtinguem bons fruits.

Durant el mes de gener participarem, junt amb el cicle de Perruqueria, en una preauditoria del cicle de Gestió de Vendes per detectar aquells punts on ens cal millorar en els nostres processos d’ensenyament.

Treballem… per millorar!!