Xerrada de Llagurt

1r AC 1r GV 2n AC 2n GV Activitats comercials Gestió de vendes

LÍngrid Rahola ens ha explicat els inicis i la trajectòria de l’empresa Llagurt.

Tot va començar quan dues noies de 25 anys van decidir iniciar una empresa amb 50.000 €  després que una d’elles va observar un model de negoci basat en els iogurts que existia a EEUU. En un principi només tenien un local a la Rambla de Girona on hi treballaven les dues, però ràpidament van començar a obrir nous locals en altres localitats.

Set anys després tenen una empresa de 60 treballadors, que factura més de 2 milions d’euros, amb diferents locals propis i franquiciats sobretot a les comarques gironines, sense perdre en cap cas la seva essència.

La xerrada va ser molt interessant, ja que es van explicar anècdotes com per exemple les ofertes de compra que havien rebut de la seva empresa, el sistema que van utilitzar per decidir els proveïdors de la llet o situacions derivades del procés de contractació.

Moltes gràcies Íngrid i Llagurt per la vostra xerrada.